Președintele PNL Satu Mare, Adrian Albu, și-a anunțat candidatura pentru Primăria orașului Satu Mare: ”Înteleg să îmi apăr șansele de la egal la egal cu ceilalți candidați”

0

”Sunt Adrian Albu și am hotărât să candidez la primăria municipiului Satu Mare”, astfel își începe șeful filialei județene a PNL anunțul postat pe Facebook, prin care face publică decizia de a intra în cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei de județ.

Discursul acestuia este unul elegant, liberal, chiar s-ar putea spune – ”Pe toți vă respect deopotrivă. Am fost, sunt și voi rămâne un liberal convins. Principiile liberale stau la baza vieții mele, profesionale și publice. Am clădit o societate care asigură traiul a 200 de familii, îmi doresc și pot, împreună cu voi, să dezvoltăm și orașul Satu Mare”, transmite Adrian Albu pe contul său de Facebook.

În același timp, șeful liberalilor sătmăreni admite că și-a dorit o alianță de Dreapta, care să aducă schimbarea mult-așteptată de sătmăreni, după 4 ani destul de nereușiți ai actualului primar. Președintele Albu recunoaște că ar fi renunțat, cu generozitate, la o candidatură, în favoarea unui proiect, care să se constituie într-un garant al alternanței generatoare de dezvoltare…

”Am sperat, până în ultima clipă – declară Albu – la o alianță a partidelor de dreapta în Satu Mare. Din păcate eforturile mele și ale colegilor mei au fost în zadar.

În calitate de președinte al PNL Satu Mare, primul partid politic din România, partid care gestionează cu succes situația actuală din țară, am hotărât să candidez la funcția de primar al municipiului Satu Mare și înteleg să îmi apăr șansele de la egal la egal cu ceilalți candidați.


Avem modele de succes în jurul nostru, orașe conduse de o administrație liberală, în care cetățenii au un nivel de trai la standarde europene.
Putem transforma și Sătmarul nostru într-un oraș modern, european, să ne aducem copiii acasă și să ne mândrim când spunem că suntem sătmăreni
”, a transmis Președintele PNL Satu Mare.

Ca atare, Adrian Albu aunnță  că -și ”va apăra șansele de la egal la egal” cu candidații Gabor Kereskenyi, Dorel Coica și Radu Panait.

Candidatura d-lui Adrian Albu va sta sub semnul sloganului ”Împreună muncim pentru Satu Mare!”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.