Vizită de lucru a Ministrului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, la Satu Mare

0

Cancelaria Prefectului a transmis ca, vineri, Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, descinde la Satu Mare.

In cadrul acestei vizite de lucru, Lucian Bode va vizita doua proiecte de care ministerul pe care -l conduce s-a ocupat direct – este vorba de drumul Scarisora-Piscolt(DN 19G) si de ”Varianta de Ocolire Satu Mare”; ambele proiecte sunt coordonate de Ministerul Transporturilor, prin CNAIR.

Programul de vineri al Ministrului, in cadrul vizitei de lucru de la Satu Mare:

– Ora 10,00 – Localitatea Pișcolt, recepția lucrărilor de întreținere pe DN 19G, urmată de o vizită la Mănăstirea “Sfântul Ioan Botezătorul Scărişoara Nouă”,

– Ora 11,30 – Vizită pe șantierul ”Varianta de Ocolire Satu Mare” (Pod peste râul Someș),

– Ora 13,00 – Declarație de presă, sala mică de ședințe a Consiliului Județean.

De curand, Directorul de Cancelarie al Prefectului, Adrian Cozma, a vizitat santierul de pe DN 19G Scarisoara-Piscolt declarandu-se multumit de stadiul lucrarilor.

Vești bune !Suntem la Scărișoara, un loc binecuvântat, plin de spiritualitate. O comunitate inimoasă, plină de oameni faini. Mă bucur că lucrările începute nu demult, sunt în grafic. E o notă bună pentru ministrul transporturilor, vecinul nostru, Lucian Bode. Vom pune la punct toată infrastructura județului și vom dezvolta toate zonele cu potențial economic și turistic.Împreună reușim! #PentruSatuMare

Posted by Adrian Cozma on Monday, August 3, 2020

 

De altfel, Prefectura, in calitate de reprezentant al Guvernului in teritoriu, a asumat a verifica frecvent si riguros modul in care avanseaza lucrarile la proiectele de infrastructura asupra carora a avut autoritate, in calitate de reprezentant al Guvernului in teritoriu.

Cititi si…

Ministrul Transporturilor a inspectat stadiul lucrărilor la varianta ocolitoare a municipiului Satu Mare. Lucian Bode: ”I-am cerut constructorului să respecte graficul de lucru asumat”

 

VIDEO. Podul de pe Centură de peste Someș începe să devină realitate. Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a vizitat șantierul, vineri

A început asfaltarea între Pișcolt și Scărișoara. Instituția Prefectului: ” Este important că infrastructura rutieră a județului Satu Mare va fi modernizată”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.