Administratie liberala in Oradea – Orasul are un sistem modern de parcari subterane si supraterane

0

Municipalitatea oradeana are cu ce se mandri – administratia liberala este una dintre performerele dezvoltarii din ultimii ani, la nivel national, in ceea ce priveste accesarea de fonduri europene.

Printre multiplele proiecte ale Primarului Ilie Bolojan devenite realitate la Oradea, se numara si construirea a sute de locuri de parcare subterane si supraterane.

După parcarea multietajată din spatele Tribunalului (457 locuri) şi cea subterană de pe Independenţei (460 locuri), urmează să dăm în folosinţă în această toamnă şi parcarea supraterană de pe Braşovului (395 locuri), unde lucrările sunt foarte avansate.

Sistemul de parcări din zona centrală va fi completat de parcarea supraterană de pe strada Iosif Vulcan (147 locuri), care va rezolva problema locurilor de parcare în urma pietonalizării străzilor Libertăţii şi Aurel Lazăr”, declara Primarul PNL Ilie Bolojan

Alte astfel de proiecte au demarat si se vor concretiza in cursul anului 2021.

 

“Anul acesta au început lucrările la parcarea multietajată din incinta bazei sportive Voinţa, de pe strada George Bariţiu, lucrări care în prezent se află în faza de finalizare a fundaţiei. Parcarea va fi gata în vara anului viitor, contribuind cu cele 336 de locuri la rezolvarea problemei locurilor de parcare din zonă, în urma modernizării Pieţei Ferdinand”, transmite Primarul Bolojan, pe contul personal de Facebook.

 

Prin programul de construire de parcări supra- şi subterane din zona centrală municipalitatea a urmarit nu doar să rezolve în bună măsură problema parcărilor, dar şi să elibereze o parte a carosabilului de maşini, făcând astfel posibilă crearea de piste de biciclete şi spaţii pietonale suplimentare.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.