Adrian Cozma, pledoarie pentru susținerea producătorilor locali: ”Producătorii locali fac eforturi mari în fața comerțului industrial. Dacă nu-i sprijinim concret, nu-i vom mai vedea în piețe.”

0

Candidatul liberal la președinția CJ Satu Mare, Adrian Cozma, a reiterat, deunăzi, un punct important din programul său, respectiv susținerea producătorilor locali.

Prezent în Piața Supuru de Jos, Cozma a transmis un mesaj de susținere a producătorilor locali, care au tot mai mari dificultăți să facă față competiției cu comerțul industrial…

Mai jos, mesajul lui Adrian Cozma:

Producătorii locali fac eforturi mari în fața comerțului industrial. Dacă nu-i sprijinim concret nu-i vom mai vedea în piețe.
România a importat în ultimii ani mâncare și produse agroalimentare în valoare de zeci de miliarde de euro.

Suntem campioni europeni la producția de grâu, floarea soarelui și alte culturi dar ducem grâul și aducem făină și biscuiți cu prețuri de zece ori mai mare. Practic susținem agricultura și economia altor țări.

Trebuie să schimbăm rapid întreaga strategie și să punem la punct toată rețeaua și lanțul de la producție, la depozitare și procesarea produselor. E o urgență națională din punctul meu de vedere.
#recladimsatumare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.