Adrian Cozma torpilează CJ Satu Mare de față cu Ministrul Bode: A fost nevoie ca Ministerul Transporturilor să reabiliteze DN 19G, Consiliul Județean nu a putut decât să inventeze scuze, timp de 20 de ani!

0

Problema deficiențelor la nivelul infrastructurii în județul nostru a fost pusă pe tapet, și în conferința de presă a Ministrului Transporturilor Lucian Bode, aflat în vizită de lucru la Satu Mare.

Cum Ministrul a vizitat drumul DN19G Scărișoara-Pișcolt, reabilitat de CNAIR, companie aflată în subordinea Ministrului Transporturilor, Adrian Cozma nu a ratat ocazia să le bată obrazul celor care au condus în ultimii 20 de ani Consiliul Județean Satu Mare, fără să reușească reabilitarea acestui drum:

Acest drum(n.r. DN19G) este promis de 15-20 de ani de Consiliul Județean… Totuși, indiferent de ce conducere a fost, nu a reușit să realizeze acest obiectiv… DN19G este un obiectiv de suflet pentru Satu Mare. Acolo avem un simbol al Creștinătății, Mănăstirea Sf. Ioan Botezătorul”, a declarat Adrian Cozma.

 

 

Cozma i-a mulțumit direct Ministrului Transporturilor, Lucian Bode, pentru că Ministerul pe care-l conduce s-a implicat în vederea modernizării acestui drum.

Iar în cursul modernizării DN 19 G, observă Adrian Cozma, Ministerul Transporturilor nu a invocat scuzele uzuale specifice celor de la CJ Satu Mare – dificultățile procedurilor de licitație fiind scuza predilectă a celor de la CJ Satu Mare.

Iată că Ministrul a arătat că se poate – cei 9 km de drum național de la Scărișoara la Pișcolt au fost reabilitați… Alții ne-au oferit doar scuze, timp de 20 de ani. Ideea e că, dacă se vrea, se poate! Infrastructura e foarte importantă pentru a dinamiza economia locală!”, a mai adăugat liberalul Adrian Cozma.

Dezvoltarea unei comunități pornește de la infrastructură. Tocmai infrastructura este problema de bază în Satu Mare. Există bani europeni pentru acest lucru, e nevoie doar de interes din partea autorităților și competență.

Este ceea ce a arătat, în chestiunea reabilitării drumului DN19G, Ministrul Bode, despre care deja se spune că este unul dintre cei mai competenți miniștri ai Transporturilor din ultimii 30 de ani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.