Adrian Cozma și-a depus candidatura pentru președinția CJ Satu Mare. ”Sătmărenii vor o schimbare. Satu Mare are nevoie de o viziune nouă!”, a declarat candidatul PNL

0

Principalul contracandidat pentru președintele în funcție al CJ Satu Mare s-a profilat a fi liberalul Adrian Cozma.

Acesta propune un program, care să aducă Satu Mare în rândul județelor respectabile, un program ce are în centrul său conceptul de dezvoltare.

Dezvoltarea a lipsit cu desvârșire în Satu Mare, în ultimii 4 ani, în ciuda promisiunilor din 2016 ale actualillor ocupanți ai fotoliilor de primar la Satu Mare și de președinte la CJ.

De altfel, acesta a reiterat, luni, cu ocazia depunerii formale a candidaturii, necesitatea schimbării după 27 septembrie:

”Astăzi am dat semnalul schimbării în Satu Mare. Suntem o echipă bună și pregătită și am articulat un program clar și realist pentru următorii ani. Satu Mare trebuie să intre în topul orașelor și județelor din Transilvania, care au făcut performanță în acești ani.

Trebuie să dezvoltăm economia locală pentru a ne asigura că banii câștigați în Satu Mare rămân în Satu Mare. Antreprenorii locali își vor dezvolta afacerile aici, vor construi case pentru copiii lor tot aici și sunt convins că împreună vom găsi cele mai bune soluții pentru comunități și pentru tot județul Satu Mare. Astfel vom avea bani pentru educație, sănătate, cultură și pentru a sprijinii tinerii care vor să-și construiască un viitor aici. Am convingerea că vom reuși”, a transmis candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Satu Mare.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.