Adrian Albu (PNL) și-a depus candidatura pentru Primărie. Adelin Ghiarfaș este în echipa sa pentru Consiliul Local. Ghiarfaș: ”Cred în succesul unei administrații liberale în Satu Mare!”

0

Actualul viceprimar al orașului Satu Mare, Adrian Albu, și-a depus candidatura pentru Primărie, din partea PNL.

Președintele PNL Satu Mare a reiterat, în calitate de candidat la fotoliul de primar al orașului, regretul că o alianță de dreapta nu s-a putut realiza.

“Aşteptăm cu încredere campania electorală, privim cu încredere spre cetăţeni, sper că ne vor da votul, le vom expune proiectele. Noi vom duce o campanie pozitivă în care ne vom delimita de atacurilor unor contracandidaţi de-ai noştri. Am stat destul de multă vreme în aşteptarea unor alianţe de partea dreaptă, afirmăm astăzi cu destul de mult regret că nu am reuşit acest lucru, nu este vina noastră. De profesie sunt medic, de 26 de ani am o societate comercială cu aproximativ 200 de angajaţi. Am venit în urmă cu patru ani de zile din mediul privat, ştiu ce înseamnă mediul privat, ştiu cum trebuie organizată şi administrată o societate, ştiu cum ar trebui să fie făcute lucrurile într-o primărie, ştiu ce are nevoie municipiul Satu Mare, pe ce butoane trebuie să apăsăm, în ce direcţie trebuie să mergem“, a declarat Adrian Albu.

În echipa lui Adrian Albu pentru Consiliul Local, este și Adelin Ghiarfaș, despre care s-a zvonit, la un moment dat, că a fost în discuții pentru a fi nominalizat, chiar candidat la Primărie din partea PNL.

Eu Cred în Satu Mare,

Eu Cred în succesul unei Administrații Liberale în Satu Mare!!!

Sunt același Adelin Cristian Ghiarfaș și candidez din partea Partidului Național Liberal la Consiliul Local al Municipiului Satu Mare! Rămân implicat în viata “Cetății” și va rog și pe Dumneavoastră să faceți la fel

E timpul sa fim Liberali în Satu Mare!!! Reclădim Satu Mare!!!”, a transmis Adelin Ghiarfaș pe contul său de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.