Adrian Cozma, la Ardud: Susțin producătorii locali. Județul a stagnat timp de 4 ani, din cauza actualei conduceri de la Consiliul Județean. Trebuie să facem o schimbare!

1

Candidatul PNL la șefia CJ Satu Mare, Adrian Cozma, a descins la Ardud pentru a-și promova, alături de primarul liberal Ovidiu Duma, mesajul de schimbare.

Acesta propune o nouă strategie pentru a dezvolta județul, aflat în stagnare sub conducerea UDMR.

Actuala conducere de la Consiliul Județean n-a făcut nimic în ultimii 4 ani. Noi trebuie să facem o schimbare!”, a transmis Cozma.

Acesta a transmis oamenilor din Ardud că, dacă va câștiga președinția CJ Satu Mare,  se va focusa pe dezvoltarea economiei locale.

Producătorii locali sunt în centrul strategiei sale, transmite liberalul, de aceea susține, de ani buni, că e necesară o piață agro-alimentară modernă, cu temperatură controlată, ca la Cluj, sau Oradea, unde producătorii din Satu Mare să poată să-și vândă produsele în condiții decente, indiferent de anotimp

Mai multe, în clipul video de mai jos…

 

Orasul Ardud

În Cetatea Ardud. Împreună cu primarul Duma Ovidiu Marius vom finaliza proiectele de investiții și vom crea noi oportunități pentru mediul privat pentru ca oamenii să poată avea locuri de muncă bine plătite.#recladimsatumare

Posted by Adrian Cozma on Wednesday, August 19, 2020

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.