Adrian Cozma: Pe prietenul meu din copilărie, îl cheamă Istvan. Etnia nu-și are locul în discuția despre dezvoltarea județului. Vin la Consiliul Județean să facem treabă!

2

Candidatul PNL la CJ Satu Mare, Adrian Cozma, a transmis, într-o discuție cu Victor Constantinovici, că propune Sătmărenilor un program politic care să aducă schimbarea în bine a județului, în sensul atragerii de bani europeni și de investiții, care să genereze dezvoltare.

În același timp, acesta a respins discuțiile neserioase, care amestecă etnia în competiția politică, transmițând că respectă toate etniile și, mai mult, chiar face parte dintr-o familie mixtă, vorbește limba maghiară, iar pe prietenul său cel mai bun din copilărie, îl cheamă Istvan.

Acesta a anunțat și că, până la anul, când se va sărbători centenarul Olimpiei, din calitatea de Președinte al Consiliului Județean, va colabora cu Primăria Satu Mare, pentru a reînființa clubul și a reabilita stadionul Olimpia.

Întrebat de moderator ce opinie are în legătură cu problemele de la Autostrada Codrului, Adrian Cozma a spus că, în zilele următoare, va ieși public cu o soluție concretă de rezolvare a situației. De asemenea, a susținut că Autostrada Codrului va fi prioritatea-zero pe agenda sa, după ce va prelua funcția de Președinte al Consiliului Județean.

El a reamintit și faptul că la Odoreu, într-o situație similară, s-a rezolvat totul prin rezilierea contractului, lucru observat și de avocatul Marian Horotan, într-un interviu acordat Satmareanul.ro (a se vedea mai jos).

Cozma a încheiat discuția cu Constantinovici, transmițând că merge la victorie, se bate pentru locul I, în proxima competiție electorală.

Toate declarațiile candidatului PNL, în clipul video de mai jos…

 

Împotriva blaturilor, pentru sătmăreni! Adrian Cozma.

Împotriva blaturilor și pentru SĂTMĂRENI! Adrian Cozma.

Posted by Stirea zilei Satu Mare on Friday, August 21, 2020

 

Citiți și:

Avocatul Marian Horotan, despre relația Tehnic Asist-CJ Satu Mare, în chestiunea Autostrăzii Codrului: ”Soția” a vrut divorțul, dar Pataki s-a opus și l-a contestat!

Adrian Cozma propune un Consiliu Județean fără personajele care au fost ”la butoane” în ultimii 15-20 de ani: ”La 30 de ani de la Revoluție, e nevoie de un ”scurtcircuit”, în sens pozitiv, de un elan nou, de o viziune nouă”

VIDEO. Rareș Bogdan: Am totală încredere în Adrian Cozma. Sunt de acord cu o alianță care să zdrobească UDMR și PSD la Satu Mare

”Nu există ”noi” și ”ei”, decât în lozincile politicienilor UDMR. Cum a resetat Adrian Cozma jocul politic în Satu Mare!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.