Adrian Cozma, la Socond: ”De 30 de ani, nu s-a schimbat nimic în această comună… În 27 septembrie, trimiteți-i acasă pe toți cei responsabili de acest lucru! Pentru că și-or bătut joc…”

1

Candidatul PNL la Consiliul Județean, Adrian Cozma, a venit în fața oamenilor din Socond, pentru a susține candidatul PNL la Primăria din localitate, dar și pentru a promova mesajul de schimbare, cu care candidează.

Într-un discurs de o sinceritate frustă, liberalul care se impune ca alternativă certă la actuala conducere a județului a arătat că în esența demersului său politic este foarte multă trăire și foarte multă revoltă, pe fondul empatiei cu oamenii exasperați de cele două mandate ale PSD la Socond..

”Absolut nimic nu s-a schimbat aici…! Pe cei responsabili pentru ce se întâmplă cu această comună, aveți ocazia să-i trimiteți acasă în 27 septembrie… Județul Satu Mare nu se poate să mai rămână în condițiile în care e astăzi! Oamenii vor lucruri simple. Am un plan pentru fiecare comună din județul Satu Mare. Gândiți-vă foarte bine și nu vă mai lăsați păcăliți”, a transmis Cozma celor prezenți la lansarea candidatului PNL pentru Primăria Socond, Nicolae Cornea Mare.

La rândul său, Nicolae Cornea Mare a întărit cele afirmate de Adrian Cozma:

PSD – ul a falimentat la comuna Socond. Au avut două mandate eșuate și ne-au lăsat pur și simplu în mizerie: atât cu drumurile cât și cu canalizarea și apa.  Vreau să-i mulțumesc domnului președinte Adrian Cozma pentru impulsul oferit și să-l asigur că la Socond va avea primar liberal și o susținere totală”, a transmis Cornea Mare.

Adrian Cozma i-a asigurat pe cei prezenți că nu-i va trăda, făcând înțelegeri subterane  și că nu va avea vreo rezervă să revină în fața lor, cu aceeași deschidere, oricând, dat fiind că e hotărât să schimbe lucrurile în bine:

Eu nu mă duc în crâșme, cum fac alții, să mai fac o înțelegere, să mai fac o combinație, să mai  păcălim niște oameni. Nu! Eu vin aici în fața voastră. Și, peste doi sau trei, sau patru ani o să vin să stau drept în fața voastră! Pentru că știu ce trebuie să facem! Și pot!”…

Întregul discurs fulminant de la Socond al lui Adrian Cozma, în format video, mai jos…

Ziua 2 Socond – Lansare candidat

Socond, Țara Codrului. 45 de km de drum județean din piatră și pământ. Lucrări începute în urmă cu 10 ani și abandonate. Licitații cu dedicație, falimente ale firmelor care au luat banii și au plecat. Nimeni nu plătește. Este inadmisibil!#recladimSatuMare

Posted by Adrian Cozma on Sunday, August 23, 2020

 

Citiți și…

Adrian Cozma: Pe prietenul meu din copilărie, îl cheamă Istvan. Etnia nu-și are locul în discuția despre dezvoltarea județului. Vin la Consiliul Județean să facem treabă!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.