Bayern Munchen și-a adjudecat trofeul Ligii Campionilor, după o victorie cu 1-0 împotriva PSG

0

Bayern Munchen a câștigat duminică seară Champions League după o victorie cu 1-0 în fața lui Paris Saint Germain, grație golului înscris de francezul Kingsley Coman, lansat în fotbal tocmai de PSG. A fost un meci extrem de tacticizat, cu puține ocazii – cele mai mari ratate tocmai de parizieni.

Câștigarea acestui trofeu e cel mai bun lucru care putea să ni se întâmple. Am muncit incredibil de mult, iar în final am primit răsplata, am devenit cea mai bună echipă din Europa. PSG a venit aici cu aceeași dorință pe care am avut-o și noi. Știam că nu va fi ușor, dar am reușit. Am fost și norocoși în anumite momente, au avut șanse de a marca. Kingsley Coman ne-a ajutat foarte mult. A luat o acțiune pe cont propriu. Pentru el, să marcheze după ce a suferit din nou o accidentare a fost incredibil”, a declarat Serge Gnabry după meci.

Este extraordinar, o bucurie imensă. E trist pentru PSG, au avut un parcurs reușit. Trebuie să respectăm ce au făcut în acest sezon. Noi am încercat să punem presiune astăzi, dar ne-au pedepsit pe contraatacuri. Din fericire nu am primit gol. A fost o finală mare!
– Kingsley Coman, autorul golului câștigător

„Am meritat acest trofeu. O finală se decide la detalii, asta ne-a făcut pe noi campioni. Pentru mine e un sentiment special, nu îl pot exprima în cuvinte. I-am spus lui Neymar că e un jucător grozav și că trebuie să lupte în continuare pentru astfel de momente”
– Coutinho, mijlocaș Bayern

 

Sursa – gsp . ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.