Cristian Beșeni: Doar Adrian Cozma poate să-l învingă pe Pataki. Ceilalți fac figurație, candidează pentru locul al doilea

0

Consilierul județean PNL, Cristian Valer Beșeni, membru al echipei candidatului liberal la președinția Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Cozma, a fost invitatul lui Felician Pop la o discuția pe Satmareanul.ro .

Acesta a trecut în vedere principiile pe care s-a construit candidatura colegului său Adrian Cozma și a reiterat faptul că, în cursa pentru Consiliul Județean, în afară de Pataki Csaba și Adrian Cozma, toți ceilalți candidați sunt ”iepurași scoși din joben”, care nu fac altceva, decât să joace în interesul candidatului UDMR, un candidat moale, dependent exclusiv de votul etnic și care a probat o incompetență și o nepăsare crase în acești 4 ani de mandat.

Moderatorul, Felician Pop, a fost de acord cu argumentația lui Beșeni: Orice vot pentru alt candidat, decât Cozma, e un vot irosit, un vot ce nu va ajuta la producerea unei schimbări în bine în Satu Mare, în următorii 4 ani.

Întreaga discuție, extrem de interesantă, mai jos…

Cristian Valer Beșeni – Consilier Județean PNL Satu Mare.

Cristian Valer Beșeni – Consilier Județean PNL Satu Mare.

Posted by Sătmăreanul.ro on Monday, September 7, 2020

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.