Mesajul lui Adrian Cozma pentru Tășnădeni: ”Consiliul Județean a făcut mult prea puțin pentru cât poate reprezenta Tășnadul! Nu avem voie să ratăm și următorul ciclu de finanțări din fonduri europene 2021-2027!”

0

Prezent la Tășnad, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Cozma, a transmis că înțelege potențialul Tășnadului și că știe cum să-l pună în valoare, în interesul Tășnădenilor.

Acesta a susținut că lucrează la dezvoltarea unei strategii județene în domeniul turismului, din care face parte și Tășnadul.

Cozma consideră că, în ultimii ani, s-a făcut foarte puțin pentru Tășnad de la nivelul Consiliului Județean.

Acesta a reiterat importanța atragerii de fonduri europene pentru dezvoltarea comunităților locale, transmițând că, dacă va ajunge președinte al CJ Satu Mare, va avea grijă să nu se rateze următorul exercițiu financiar 2021- 2027 de fonduri europene.

Citiți și…

Adrian Cozma, la Socond: ”De 30 de ani, nu s-a schimbat nimic în această comună… În 27 septembrie, trimiteți-i acasă pe toți cei responsabili de acest lucru! Pentru că și-or bătut joc…”

Adrian Cozma, la Ardud: Susțin producătorii locali. Județul a stagnat timp de 4 ani, din cauza actualei conduceri de la Consiliul Județean. Trebuie să facem o schimbare!

Adrian Cozma propune un Consiliu Județean fără personajele care au fost ”la butoane” în ultimii 15-20 de ani: ”La 30 de ani de la Revoluție, e nevoie de un ”scurtcircuit”, în sens pozitiv, de un elan nou, de o viziune nouă”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.