Rareș Bogdan: Președinții de Consilii Județene de la UDMR și PSD au ținut lumea în captivitatea sărăciei 

0

Invitat la emisiunea lui Silviu Mănăstire, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a făcut o serie de declarații apăsate, în care nu ocolește adevărul despre modul în care PSD și UDMR au guvernat, în interesul oricui, dar nu al cetățeanului, deopotrivă la nivel local și național.

Acesta a pus în oglindă rezultatele obținute de președinții de Consilii Județene de la PSD și UDMR și pe cele ale primarilor și președinților de CJ ai PNL:

„E tragic. Să vedeți cum președinții de consilii județene UDMR, patru la număr, respectiv PSD au trăit într-o altă Românie și au ținut lumea în captivitatea sărăciei, pentru că nu au fost în stare sau nu au dorit să aducă bani europeni și să ridice nivelul de trai”, a adăugat Rareș Bogdan.

UDMR și PSD au trăit în altă Românie, a concluzionat Rareș Bogdan

Totodată, el l-a acuzat pe președintele PSD că „păstorește în continuare 28 de baroni roșii care n-au reușit să aducă fonduri europene, unii dintre ei au adus 1,3 milioane de euro, în timp ce președinții de consilii județene liberali au adus 400, 500, 600, 700 de milioane”.

Noi (…) am făcut eforturi fantastice după cinci luni de criză, și am reușit să dăm 14%, care este cea mai mare creștere de pensie care a avut loc o dată, printr-o singură măsură, în 30 de ani… PSD nu e în stare să vină cu proiecte serioase și am văzut asta în toată țara, deja am fost în 15 județe. Pur și simplu propun tot felul de chestiuni, fără să se uite în buget, fără să se uite pe echilibrul bugetar, iar aici eu le spun un singur lucru – dacă ar fi dorit să mărească pensiile oamenilor sau veniturile, puteau să o facă, că au fost șapte ani la guvernare. Șapte ani au guvernat România singuri, fără să îi deranjeze nimeni. Noi n-am fost la guvernare”, a spus eurodeputatul, marți seară, în direct pe B1 TV, la „Dosar de politician” cu Silviu Mănăstire.

Sursa: B1 TV

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.