La Pomi, primarul Ioan Grad vrea să continue dezvoltarea comunei cu bani europeni, pornind de la identitatea ”administrație liberală – administrație a dezvoltării”

0

Mesajul liberal, ce promovează importanța dezvoltării prin bună administrație locală și cu ajutorul proiectelor din fonduri europene, este susținut și la Pomi.

Pe ulița copilăriei, Adrian Cozma, candidatul PNL la funcția de Președinte al CJ Satu Mare, a transmis că va susține demersul primarului liberal Ioan Grad, de a continua dezvoltarea comunei.

Cozma și Grad au reiterat că e un moment astral în politica românească, ce trebuie speculat pentru a ridica comunitățile locale sătmărene, ținute în stagnare de UDMR, de atâta amar de ani: la Cotroceni, este Președinte liberal, la Palatul Victoria, Guvern PNL, atuuri ce pot fi folosite în interesul dezvoltării Sătmarului, cu un președinte la Consiliul Județean, tot liberal și cu primari gospodari, ca Ioan Grad.

Printre principalele proiecte, despre care discută liberalii, este și rețeaua de canalizare, proiect, despre care Adrian Cozma susține că sunt mari șanse să fie finanțat printr-un program al Ministerului Dezvoltării.

Aceasta este promisiunea pe care cei doi liberali, Adrian Cozma și Ioan Grad au făcut-o în fața cetățenilor din Pomi.

Echipa PNL Pomi în campanie alături de candidatul la președinția CJ Satu Mare, Adrian Cozma.Continuăm schimbarea în bine a comunei Pomi!Va mulțumesc tuturor pentru susținere!

Posted by Ioan Grad on Tuesday, September 15, 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.