Adrian Cozma: Nu toți suntem la fel, eu nu sunt la fel – acolo unde a trebuit să spun NU, am făcut-o!

0

Candidatul PNL la președinția CJ Satu Mare, Adrian Cozma, a enunțat câteva dintre principiile după care se ghidează în politică.

Acesta promite că, în calitate de prim-strateg al județului, se va ”înconjura de oameni mai deștepți ca el”, dorindu-și pentru Satu Mare dezvoltarea pe care au reușit-o administrațiile liberale din Oradea, Cluj, Arad.

În acest sens, reiterează un principiu, pe care unii politicieni, Kereskenyi Gabor, de exemplu, nu-l îndeplinesc: acela ca primul loc de muncă să nu fie la partid.

Cozma: ”Trebuie să ai o meserie, politica nu e o meserie… Primul loc de muncă la partid nu e normal…!”.

După cum se știe, actualul primar și-a început activitatea în câmpul muncii ”la partid”: timp de 3 ani, începând cu anul 1998, Gabor a fost referent la UDMR.

În acest sens, Cozma nu se consideră la fel cu politicienii ”faliți” ai nației, precum Kereskenyi, să zicem … lucru pe care-l afirmă în clipul video de mai jos, fără ocolișuri:

”Cea mai toxică, cea mai nocivă percepție este <<toți sunteți la fel>>… Nu! Eu nu sunt <<la fel>>! Acolo unde a trebuit să spun <<NU>>, am făcut-o!”, transmite Cozma, care susține că actuala sa candidatură este despre nevoia unei viziuni noi la Consiliul Județean și despre necesitatea unei schimbări radicale…

Vom da o șansă reală generațiilor de tineri și vom crea acele oportunități care să facă din Satu Mare un loc în care să-ți construiești viitorul.Investițiile și dezvoltarea vor genera mai multe locuri de muncă, mai multe inițiative pentru tineri și nu numai. Vom aduna toate elementele bune, pe toți cei care cresc acest județ, fiindcă fiecare suntem o rotiță importantă în proiectul de dezvoltare al județului Satu Mare. Asta ne va da energie și vom putea realiza tot ceea ce ne-am propus. Împreună vom izbândi!#recladimSatuMare

Posted by Adrian Cozma on Friday, September 18, 2020

Citiți și…

Liberalul Adrian Cozma a dat startul luptei pentru CJ Satu Mare: ”PNL nu va face înțelegeri pe sub masă, nu va fi pe burtă în competiția cu UDMR. Vreau să câștig locul I, nu să candidez pentru locul II sau III. Partidul UDMR mi-e adversar politic, etnicii maghiari îmi sunt prieteni!”

Cristian Beșeni: Doar Adrian Cozma poate să-l învingă pe Pataki. Ceilalți fac figurație, candidează pentru locul al doilea

Robert Sighiartău: În 27 septembrie, Sătmărenii pot opta pentru șansa de a intra pe autostrada dezvoltării, votând Adrian Cozma și Adrian Albu!

Adrian Cozma: Pe prietenul meu din copilărie, îl cheamă Istvan. Etnia nu-și are locul în discuția despre dezvoltarea județului. Vin la Consiliul Județean să facem treabă!

VIDEO. Rareș Bogdan: Am totală încredere în Adrian Cozma. Sunt de acord cu o alianță care să zdrobească UDMR și PSD la Satu Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.