Faptele fac diferența: Accident grav la Burdea, pe motiv că nu există trecere de pietoni!

0

Joi, un bărbat de 70 de ani a fost accidentat grav de un tir la intersecția Burdea.

Conform raportării Poliției, șoferul tirului nu consumase băuturi alcoolice, iar bătrânul pe care l-a accidentat a traversat prin ”loc nepermis”.

Desigur, un loc ”permis” de traversare nu există, deși primarul Kereskenyi Gabor se tot laudă cu ”marile sale realizări” în domeniul sensurilor giratorii din oraș.

Probabil ”realizarea” ține de filmarea din dronă a sensurilor giratorii și postarea imaginilor pe Facebook pentru a induce în eroare electoratul captiv, de tip etnic.

Mai mult, nu trebuie pierdut din vedere că Primăria lui Gabor Kereskenyi a venit cu ideea de a desființa trecerile de pietoni de la Burdea, în august 2017.

Faptele fac diferența, exact!

În caz că aveți vreo curiozitate minimă despre ce înseamnă ”faptele fac diferența” la Primăria Tg-Mureș, de exemplu…

Imaginea de mai sus înfățișează un proiect al consilierului local Tatár Lehel din Tg-Mureș, prin care a propus  suprailuminarea a 30 de treceri de pietoni din oraș cu sisteme de iluminat inteligente, echipate cu surse LED și controlabile de la distanță.

Motivul: accidente pe treceri de pietoni.

Respectivul consilier local a venit cu o soluție pentru a remedia această situație nefericită.

Pentru că acestea sunt ”faptele care fac diferența”…

Oricine analizează, la nivel minimal, așa-zisele ”realizări” ale d-lui Gabor Kereskenyi… realizează că totul e propagandă. Pur și simplu, e imposibil a găsi orice mic lucru, despre care să zici ”uite, domnule, a făcut măcar asta!”.

Din nefericire, lipsa de rezultate a domnilor de la Primărie începe să se reflecte tot mai des în sensul punerii sub semnul întrebării a siguranței cetățenilor din Satu Mare…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.