Apaserv, agent electoral al UDMR? A transmis spre UDMR date personale ale cetățenilor din Satu Mare, în interes electoral?

0

Sătmărenii susțin că au găsit în căsuțele poștale, în ultimele zile, scrisori electorale din partea UDMR expediate direct pe numele lor, fără a fi membri ai UDMR și fără să-și fi declinat datele personale spre această formațiune politică.

Întrebarea normală este de unde au astfel de date personale cei de la UDMR și dacă e legal să fie în posesia lor…?

 

 

 

Materialul de propagandă electorală, semnat de Primarul Kereskenyi Gabor și de Președintele CJ Satu Mare, Pataki Csaba, a apărut în căsuțele poștale, concomitent cu factura de la Apaserv.

Suspiciunea că Apaserv ar furniza, ÎMPOTRIVA LEGII, date personale ale cetățenilor spre UDMR este destul de pregnantă – modul în care sunt trecute datele personale în rubrica ”destinatar” ale celor două scrisori este similar, și pe factura Apaserv, și pe materialul de propagandă al UDMR…

O persoană susține că și-a schimbat numele, în ultimul an și doar de la Apaserv îi vine corespondență pe vechiul nume. Iar, acum, vechiul nume îi apare și pe corespondența cu propagandă electorală de la UDMR.

Oamenii amenință că vor sesiza organele competente pentru a se deschide un dosar penal, în legătură cu aceste fapte, știut fiind că există o lege în ceea ce privește protecția datelor personale.

Aceste drepturi sunt prevăzute și în ”Carta Drepturilor Fundamentale a UE”…

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.