Autostrada Codrului, din nou părăsită de constructorul anunțat cu surle și trâmbițe de Pataki. Oamenii îi solicită ajutor public lui Adrian Cozma

1

Nu mai departe de începutul lunii septembrie a anului în curs, CJ Satu Mare, prin vocea președintelui Pataki Csaba, anunța sfârșitul calvarului pentru oamenii din zona Autostrăzii Codrului…

„Mă bucur că după îndelungi demersuri reușim să punem capăt disconfortului creat de starea precară a acestui drum și că locuitorii acestui tronson vor beneficia de o infrastructură rutieră modernă… vom mobiliza toate resursele de care dispunem pentru ca această investiție să se concretizeze cât mai rapid”, a declarat peședintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, la momentul respectiv.

Pataki susținea că s-a făcut o înțelegere cu o divizie a Strabag, este vorba de ARL Cluj, care ar fi urmat să preia de la Tehnic Asist, constructorul originar al drumului, contractul de modernizare.

Pentru obiectivul presei, ARL a și adus niște utilaje pe DJ 193A…

Ce se întâmplă acum… ARL a dispărut, susțin oamenii de pe Autostrada Codrului

După trei săptămâni, în care păruse că apar mugurii speranței, oamenii au realizat că, din nou, au fost păcăliți de conducerea Consiliului Județean: noul constructor s-a evaporat, ca prin minune, din chiar prima lună în care se promitea remedierea problemei…

După cum se vede, mai sus, oamenii au umblat pe tot traseul, nereușind să găsească vreun utilaj al ARL Cluj…

 

Mesajul oamenilor exasperați de minciunile lui Pataki: Trebuie să-l votăm pe Cozma, doar așa avem șansa să vedem asfalt pe Autostrada Codrului

Candidatul PNL la președinția CJ Satu Mare, Adrian Cozma, a avut, constant, o poziție echilibrată și corectă față de problemele de pe Autostrada Codrului. Acesta, de altfel, a transmis că va veni cu soluții, care să rezolve problema de pe Autostrada Codrului, de îndată ce va avea atribuții, în acest sens, în calitate de președinte al CJ Satu Mare.

 

Reamintim că Adrian Cozma a transmis public faptul că, în alte localități, cum este Odoreu, unde a existat un contract similar cu Tehnic Asist, primarul Dumitru Pop a denunțat contractul și a dus lucrarea la bun-sfârșit cu altă firmă. Același lucru putea să-l facă și Pataki, însă acesta a ales să vină doar cu promisiuni neonorate și scuze nenumărate, în ultimii ani, în fața Codrenilor.

 

Viitorul președinte al CJ Satu Mare va avea datoria să lămurească de ce oamenii de pe Autostrada Codrului  au trebuit să sufere atât…! Ce – a urmărit Pataki, care sunt motivațiile și cine va răspunde, deoarece oamenii merită despăgubiri!

Din nefericire, coșmarul pe Autostrada Codrului continuă…

 

 

Citiți și…

Avocatul Marian Horotan, despre relația Tehnic Asist-CJ Satu Mare, în chestiunea Autostrăzii Codrului: ”Soția” a vrut divorțul, dar Pataki s-a opus și l-a contestat!

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.