Lucian Bode: Adrian Cozma a insistat la Minister să realizăm podul de pe Centura Sătmarului, drumul Satu Mare-Oar și cel din zona Pișcolt spre Mănăstirea Scărișoara

1

Ministrul Transporurilor Lucian Bode a recunoscut că, la insistențele lui Adrian Cozma, s-a făcut drumul de la Pișcolt spre Mănăstirea Scărișoara.

Acest drum, a transmis Bode, în emisiunea lui Vic Constantinovici, a fost preluat de Minister, după ce Consiliul Județean Satu Mare îl lăsase în paragină și, apoi, modernizat cu bani guvernamentali, în regia CNAIR.

Iată că vin noi și noi reconfirmări că – sub ”luminata” conducere a lui Pataki Csaba, proiectele de infrastructură din Satu Mare, nu doar Autostrada Codrului, au stagnat.

Bode susține că și legătura varianta ocolitoare Satu Mare – Oar, limită cu Ungaria dar și podul de pe varianta ocolitoare se vor realiza, ca urmare a colaborării bune pe care Ministrul Transporturilor o are cu Adrian Cozma și cu prefectul Radu Bud.

De altfel, Ministrul Bode a anunțat și că 3 km din varianta ocolitoare, segment pe care se află și podul peste Someș, vor fi dați în folosință până la sfârșitul anului.

Toate detaliile, în extrasul de mai jos din emisiunea invocată…

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.