Mesajul Președintelui Iohannis, în perspectiva scrutinului electoral de duminică: ”Alegeți-i pe cei care pot să facă ceva pentru dezvoltarea orașului sau a comunei în care trăiți!”

0

Într-un mesaj dat publicității, în ultima zi de campanie electorală, Președintele României, dl. Klaus Iohannis, a îndemnat românii să iasă la vot în număr cât mai mare, susținând că e important a alege înțelept pe cei care administrează comunitățile locale.

De cei care vor câștiga depinde ca școala și spitalul din localitatea în care trăim să fie modernizate, drumurile să fie reparate și problemele de trafic rezolvate…”, a transmis Președintele, reiterând măsurile de protecție anti-COVID, care, dacă vor fi respectate, vor reduce la minim riscul de infectare cu coronavirus în secțiile de votare…

Președintele Iohannis a îndemnat la o participare la vot cât mai mare și la acordarea votului celor care pot dezvolta comunitățile locale.

Mesajul Președintelui României (25.09.2020)

Dragi români,Pe 27 septembrie mergeți la vot pentru a-i alege pe cei care pot dezvolta orașul sau comuna în care trăiți!

Posted by Klaus Iohannis on Friday, September 25, 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.