Cine sunt cei 7 președinți de filiale județene PNL care au demisionat miercuri, ca urmare a rezultatelor slabe de la alegerile locale

0

Repercusiunile alegerilor locale din week-end încă se simt: mai mulți lideri de filiale județene ale Partidului Național Liberal (PNL) au decis să își dea demisia din cauza rezultatului alegerilor locale care au avut loc la finalul săptămânii trecute.

În cadrul ședinței Biroului Permanent Naţional (BPN) al PNL, și-au prezentat demisia de la conducerea organizaţiilor, ca urmare a rezultatelor obţinute la alegerile locale, șapte liberali: Cristinel Romanescu – PNL Buzău, Ionel Palăr – PNL Bacău, Lucian Heiuş – PNL Hunedoara, Nicolae Robu – PNL Timişoara, Adrian Albu – PNL Satu Mare, Alexandru Dănăilă – PNL Brăila şi Tinel Gheorghe – PNL Ialomiţa.

Despre filialele fara performanta, in urma acestei analize, mai multi lideri de filiale si-au dat demisia de onoore, filialele sub 27%, Ialomita, Braila, Hunedoara, Buzau, de asemenea si-au mai depus demisiile dl Robu si liderul de la Satu Mare. Am mandat secretarul general ca in acest filiale sa faca o consultare a organizatiilor”, a declarat Ludovic Orban.

Președintele PNL a anunțat și ce va urma:

Am mandatat vicepreședinții regionali, împreună cu Secretariatul general al partidului să facă o consultare a organizațiilor, a primarilor, a filialelor locale, astfel încât să putem desemna, în cel mai scurt timp, conduceri interimare care să crească performanța partidului la alegerile parlamentare”, a transmis Ludovic Orban după ședința de BPN de la sediul PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.