Au rămas mai puțin de două luni până sosește Moș Crăciun, iar spiridușii din cadrul Asociației “Apel la acțiune” dau startul la cea de-a 4-a ediție a campaniei umanitare “Ajutoarele lui Moș Crăciun”.

Cei mici i-au scris Moșului, iar organizatorii, împreună cu peste 400 de sătmăreni impresionați de situația celor mici le-au cumpărat prichindeilor cadourile mult visate.

Datorită acestei campanii, Crăciunul trecut a fost plin de zâmbete pentru peste 400 de copii din centrele și casele de copii din județ și din numeroase familii sărmane.

Chiar dacă 2020 a fost un an greu, copiii nevoiași sunt plini de speranță și au început deja să îi scrie Moșului.

*La această ediție, suma alocată pentru cadourile fiecărui copil este de 150 de lei.

Apoi, în preajma Crăciunului, ajutoarele Moșului vor împărți darurile cumpărate de toți sătmărenii inimoși care s-au alăturat inițiativei.

Voluntarii implicați în proiect sunt 100% responsabili în ceea ce privește măsurile de prevenție, având în vedere situația dificilă din întreaga țară. Toate acțiunile incluse în proiect se vor desfășura în condiții de maximă siguranță, respectând cu strictețe normele impuse de lege.

Ajutoarele de nădejde ale Moșului sunt Mihai Huzău, Anca Pușcaș, Alexandru Șuta și Anișoara Deak.

Bineînțeles, lista de mai sus e deschisă în continuare.

Dacă și vouă v-ar plăcea să vă alăturați echipei de voluntari, sunteți așteptați să contactați Asociația “Apel la Acțiune” la numărul de telefon 0742 225 844, pe adresa de email contact@apellaactiune.ro sau pe pagina de Facebook Asociația “Apel la Acțiune”.

Doar împreună putem îndeplini dorințele copiilor, aducându-le totodată un strop de mângâiere în suflete!

Atelierul lui Moș Crăciun | (0742) 225 844 @Mihai, Str. Ham Janos nr.1 @Agenția de turism Olimpia Travel

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.