Bixad este o comună emblematică pentru noi.  Noul Consiliul Local al comunei trebuie să lucreze în echipă pentru dezvoltarea comunei, dar și să protejeze bixădenii în această perioadă critică provocată de noul coronavirus, potrivit celor declarate de Adrian Cozma, candidatul PNL la funcția de deputat.

”Comuna Bixad reprezintă un simbol pentru Țara Oașului. În primul rând e cea mai mare comună din Țara Oașului și una dintre cele mai mari din județ, iar asta îi obligă și mai mult pe consilierii locali de aici să dea sclipirea acestei comune și importanța cuvenită” a spus Adrian Cozma.

”Oșenii de aici au construit multe orașe din întreaga Europă și renumele lor este cunoscut în multe locuri. Oamenii harnici de aici pot fi un bun exemplu oriunde. Tot așa se poate reconstrui comuna Bixad și toată Țara Oașului, prin lucru bine făcut, prin proiecte care să genereze dezvoltare și modernizare în aceste locuri. Sunt convins că împreună vom reuși să aducem fonduri suplimentare pentru a duce la bun sfârșit toate proiectele pe care le avem în derulare și în pregătire”, a mai spus Cozma.

”În calitate de consilier județean, în numele colegilor PNL vă asigur că vom susține toate proiectele care sunt pentru comună și pentru dezvoltarea comunei, indiferent din partea cui vin aceste idei”, a spus Cozma care i-a asigurat pe bixădeni că și din calitatea de deputat, după alegerile parlamentare din 6 decembrie, va susține proiectele comunei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.