Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au depistat ieri un bărbat, de 40 de ani, din Satu Mare, care se afla la volanul unui autoturism, pe raza localității de domiciliu, sub influența băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus de polițiști la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, tot ieri, în jurul orei 23.40, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare au identificat în trafic, între localitățile Dumbrava și Livada, un bărbat, de 29 de ani, din localitatea Pășunea Mare, care se afla la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus de polițiști la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În ambele cauze cercetările continuă în cadrul dosarelor penale întocmite.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.