În cadrul unei conferințe de presă organizată astăzi la sediul PNL, Augustin Iștoc, prim-vicepreședinte al Organizației municipale a PNL Satu Mare și totodată cel mai vechi liberal sătmărean, a condamnat ”potopul de acuzații” lansate în ultimele zile de candidatul PSD pentru Camera Deputaților, Radu Cristescu.

  • ”Domnul Radu Cristescu are un tupeu și o nesimțire vizavi de afirmațiile pe care le face (…). Dânsul e omul numărul 1 în PSD și apare singur la conferințele PSD. Nu știu, domnul Roca a dispărut? Mai este? Probabil că mai este… Văd că toată atenția încearcă să și-o atragă asupra lui”, a spus acesta.

Iștoc a dorit să demonteze o parte dintre acuzații, amintind de falimentul Bancorex care a însemnat 2,4 miliarde de dolari pierduți de România, privatizarea combinatului SIDEX Galați, COS Târgoviște, privatizarea companiei Petrom în mandatul Guvernului PSD, gafele fostului premier Viorica Dăncilă, printre care repetarea de șase ori a cuvântului „imunoglobină” în loc de „imunoglobulină” ș.a.m.d.

  • ”Atât actualul program de guvernare al PSD, cât și cel pregătit și prezentat în această campanie sunt programe de tip Ghiță Pristanda”, a concluzionat Augustin Iștoc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.