Adrian Cozma, candidatul PNL la Camera Deputaților, a votat pentru o majoritate parlamentară, un Parlament în care să primeze interesul României și interesul fiecărui cetățean.

Acesta îi invită pe sătmăreni să voteze pentru că fiecare buletin de vot contează pentru dezvoltarea României.

”Mi-am exercitat dreptul de vot într-o zi specială, o zi frumoasă astăzi în Satu Mare. Aș începe prin a felicita și a ura un sincer La Mulți Ani celor care sărbătoresc ziua de nume, Ziua Sfântului Ierarh Nicolae. Alegerile sunt despre viitor, mai mult decât ceea ce doresc partidele, importantă este valoarea oamenilor care azi candidează și sătmărenii vor vota în consecință.

Am votat pentru o majoritate parlamentară, un Parlament în care să primeze interesul României și interesul fiecărui cetățean. Să primeze interesul pentru sănătate, educație, pentru dezvoltarea României.

Cu aceste gânduri am venit astăzi la vot și sunt convins că sătmărenii vor înțelege cât e de importantă această zi. Îi invit pe toți sătmărenii să vină la vot pentru că fiecare buletin de vot contează pentru dezvoltarea României și pentru viitorul țării. Să aibă o victorie mare astăzi românii pentru că România este pe primul loc”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.