Primarul comunei Santău, Sergiu Silaghi, a transmis un mesaj de încurajare membrilor și simpatizanților PNL: ”Avem o echipă de consilieri județeni și primari care pot sprijini conducerea partiduluiși președintele pentru a câștiga alegerile viitoare. Acesta e obiectivul nu altul”.

”Mergem înainte prieteni. Nu se poate construi într-o lună ce au stricat unii în 4 ani. Invers se mai întâmplă. Experiența alegerilor pentru Primăria Satu Mare sau Tășnad nu vreau să se mai repete. Lumea ar fi votat PNL dar n-a avut cu cine. Astăzi PNL Satu Mare e pe drumul bun. Am câștigat în fața PSD la o distanță de 6 procente și suntem în grafic pentru perioada care vine. Vom avea patru ani la dispoziție să reconstruim partidul. Avem o echipă de consilieri județeni și primari care pot sprijini conducerea partidului și președintele pentru a câștiga alegerile viitoare. Acesta e obiectivul nu altul. Le mulțumesc tuturor colegilor care s-au implicat în această campanie” este mesajul transmis de Silaghi.

Ieri, conducerea PNL Satu Mare a avut o ședință cu scântei. Fostul președinte al PNL Satu Mare, Adrian Albu, împreună cu câțiva susținători ar fi încercat să bruieze ședința Biroului Județean al PNL Satu Mare. În cele din urmă ședința a avut loc în condiții normale, liberalii fiind în negocieri pentru obținerea posturilor de vicepreședinte la Consiliul Județean și formarea de majorități în consiliile locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.