Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 10 decembrie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 110 de sancțiuni contravenționale.
Astfel, la data de 10 decembrie a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 110 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 51 000 de lei.
Totodată polițiștii rutieri au procedat la reținerea a 15 permise de conducere.
Ieri, 10 decembrie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Beltiug, au identificat un bărbat, de 39 de ani, din Chilia, care se afla la volanul unui autoturism, pe raza localității de domiciliu, fără a poseda permis de codnucere, fiind implicat într-un eveniment rutier cu pagube materiale.
În cauza cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.