Polițiștii tășnădeni au desfășurat o acțiune pentru diminuarea ilegalităților îndreptate împotriva fondului forestier național prin tăierea, furtul, transportul și comercializarea ”Pomilor de Crăciun”.

În vederea asigurării unui climat corespunzător de siguranță civică, a prevenirii și combaterii eficiente a fenomenului criminogen, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Poliția oraș Tășnad și ai Secției Poliție Rurală Tășnad, cu sprijinul unui lucrător silvic din cadrul O.S. Codrii Sătmarului, au organizat în acest sfârșit de săptămână, o acțiune pentru diminuarea ilegalităților îndreptate împotriva fondului forestier național prin tăierea, furtul, transportul și comercializarea ”Pomilor de Crăciun”.

 

Astfel, polițiștii au acționat pe raza de competență în domeniul circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos, precum și verificarea trasabilității acestuia, în special a comercializării pomilor de crăciun.

 

Ocazie cu care au fost controlate șapte societăți comerciale de profil, au verificat șase persoane fizice, aplicând șapte sancțiuni contravenționale, în valoare de 13.000 de lei.

 

De asemenea, polițiștii au ridicat în vederea confiscării 220 de pomi de crăciun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.