Muzeul Județean reînnoiește expozițiile de bază în care dorește să reconstruiască viața cotidiană din Satu Mare în perioada comunismului. Expoziția va reunii obiecte specifice din perioada 1945–1989. 

Pentru aceasta, persoanele care dețin bunuri de orice natură specifice erei comuniste, sunt invitați să contribuie la expoziție prin donația obiectelor. Lista obiectelor de epocă poate include: sticle de lapte, pachete de țigări, ziare, reviste, steaguri, legitimații,distincții,  premii   sportive,   uniforme   (militare,   școlare   sau   altele),   piese   de   îmbrăcăminte, fotografii, bibelouri, bunuri electrocasnice (echipament de radio și televizor), piese de mobilier, jucării etc.

Predarea obiectelor se face la sediului Muzeului Județean Satu Mare (Bulevardul Vasile Lucaciu  nr.  21), ori prin ridicarea de la domiciliu până la data de 1 martie  2021.

Pentru informații în legătură cu preluarea bunurilor vă rugăm să sunați, în prealabil, de luni până vineri între orele 8:00-16:00 la coordonatorul proiectului, Claudiu Porumbăcean, la nr. de telefon: +0740218234.

Vă mulțumim pentru contribuțiile făcute și vă așteptăm să ne vizitați!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.