Inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Satu Mare au aplicat o amendă de 1.200 de lei unui magazin alimentar din Carei și au pus sechestru pe 5,5 kg produse și specialități alimentare, în valoare totală de 143 lei.

În total, inspectorii DSVSA au efectuat, în perioada 19-25 februarie, 97 acțiuni de control.
În urma controalelor efectuate, a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 1.200 lei la un magazin alimentar din localitatea Carei, pentru comercializarea produselor alimentare neetichetate conform legislației sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor în vigoare. Totodată s-a dispus punerea sub sechestru / reținere oficială și confiscată, cantitatea de 5,5 Kg produse și specialități alimentare, în valoare totală de 143 lei. Întreaga cantitate de preparate alimentare, a fost denaturată și dirijată spre distrugere prin incinerare, într-o unitate de ecarisare a teritoriului autorizată sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor în acest scop.

Verificările au vizat: unități de abatorizare, unități de procesare carne și lapte, unități catering depozite alimentare, supermarketuri, piețe agroalimentare, unități alimentație publică /terase, baruri, brutării, laboratoare de cofetărie, magazine legume fructe, unități din zone de agrement, unități de vânzare on – line.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.