Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat, la data de 25 februarie, activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 150 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, ieri, 25 februarie, pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 190 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ59.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 13 conducători auto și au ridicat un certificat de înmatriculare.

Polițiștii rutieri, au depistat pe raza județului Satu Mare, 9 conducători auto care au depășit limita legală de viteză, circulând cu viteze cuprinse între 104-164 km/h pe tronsoane de drum cu viteza maximă admisă de 50km/h, respectiv 100km/h.

Un conducător auto nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea drumului public pe trecere de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.