Deputatul PNL Adrian Cozma, prezent la Adunarea Generală a Asociației Naționale a Stațiunilor Balneare și Balneoclimatice din România, a prezentat proiectele de dezvoltare și obiectivele pe care dorește să le implementeze în anii care vin. Unul dintre proiecte îl reprezintă Băile Tășnad.

”Am participat la Adunarea Generală a Asociației Naționale a Stațiunilor Balneare și Balneoclimatice din România.
Reprezentanții stațiunilor balneare se reunesc anual și pe lângă solicitările pe care le aduc guvernanților, îsi prezintă proiectele de dezvoltare și obiectivele pe care doresc să le implementeze în anii care vin.
Pandemia a afectat mult întregul sector și e important să venim cu soluții active. Revitalizarea turismului balnear e unul dintre punctele cheie a multor zone de interes.
Băile Tășnad e unul dintre locurile pe care trebuie să le relansăm rapid și chiar să dezvoltăm orașul și împrejurimile pe componenta turismului balnear.
Trebuie să transformăm problemele generate de pandemie în oportunități noi și să ne facem cunoscuți și atractivi pe piața turistică locală, națională , europeană și de ce nu și internațională” a spus Cozma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.