Deputatul Adrian Cozma a dat asigurări, astăzi, într-o conferinţă de presă, că centura de ocolire a municipiului Satu Mare are asigurată finanţarea prin bugetul de stat pe anul 2021. Totodată, Guvernul a alocat 18 milioane de lei pentru Spitalul Judeţean de Urgență Satu Mare.

”Centura de ocolire a municipiului Satu Mare are asigurată finanţarea, inclusiv bucla de legătură care va face legătura cu autostrada cu Ungaria, drumul spre Oar. Totodată, Guvernul a alocat 18 milioane de lei pentru Spitalul Judeţean de Urgență Satu Mare, sumă care va merge pentru modernizare, pentru investiţii, pentru a creşte calitatea actului medical”, a spus Cozma.

Printre proiectele finanţate din bugetul naţional se numără podul de la ştrand, reabilitarea drumului naţional Livada – Oraşu Nou, care va fi reabilitat total, drumul Tăşnad- Supur, dar şi fonduri pentru finalizarea noii clădiri a Prefecturii, care are şanse să fie finalizată în acest an.

De asemenea, sunt în realizare tot sală de cultură Ardud, sală de sport şi aşezământ cultural la Negreşti Oaş şi alte proiecte din comune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.