sursa foto: clujust.ro
sursa foto: clujust.ro

Judecătorul Lucian Buta de la secția penală a Judecătoriei Cluj-Napoca a fost surprins fără mască la protestul organizat de AUR duminică în centrul Clujului contra vaccinării obligatorii, scrie clujust.ro.

”Membrii și simpatizanții AUR au protestat, duminică, la Cluj împotriva vaccinării obligatorii. ”Stop dictaturii”, ”Libertate”, au scris membrii AUR pe pancartele afișate. Protestul a fost organizat de deputatul AUR din Cluj, Ilie-Alin Colesa.

Chiar în pozele postate de acesta pe Facebook apare judecătorul Lucian Buta, care într-o fotografie este fără mască pe stradă. Acesta are în mâini co foaie pe care scrie ”Corpul meu, alegerea mea. Nu obligativității vaccinării!”

Surse judiciare au relatat pentru clujust.ro că, în general, judecătorul nu poartă mască pe stradă, iar in instanța o poartă necorespunzător, sub nas. Contactat de Clujust.ro, judecătorul Lucian Buta ne-a transmis că nu dorește să comenteze prezența lui la protest.

Liderul AUR Cluj, Alin Colesa a precizat despre protest: ”Proiectul legii vaccinării obligatorii din 2017 trebuie respins. Conform acestuia, cu toții, nu doar copiii, vom putea fi vaccinați, indiferent dacă vrem sau nu vrem, doar la un ordin de ministru. Atât. La ordinul unui Vlad Voiculescu, Nelu Tătaru sau Raed Arafat, indiferent de ce părere aveți sau ce contraindicații aveți, dvs sau copiii dvs.

În acest moment, vaccinarea nu este obligatorie în România.

Articolul 99 din legea 303/2004 privind Statutul magistraților prevede: Constituie abateri disciplinare:
d) desfășurarea de activități publice cu caracter politic sau manifestarea convingerilor politice în exercitarea atribuțiilor de serviciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.