Deputatul PNL Adrian Cozma a purtat azi o discuție constructivă cu ministrul Educației Naționale, Sorin Cîmpeanu, în urma căreia s-a stabilit ca toate clasele și liceele sătmărene să rămână în aceeași formulă, atât cele cu profil real și uman, cât și cele tehnologice și vocaționale.

”E important ca fiecare speță, fiecare problemă din școlile noastre să fie dezbatută cu factorii decizionali pentru a lua cele mai bune măsuri. Toate clasele și liceele noastre rămân în aceeași formulă atât cele cu profil real și uman cât și cele tehnologice și vocaționale. Urmărim dinamica privind numărul anual de elevi și sunt sigur că vom adapta permanent deciziile și soluțiile. Am încredere că atât Inspectoratul Școlar cât și conducerile liceelor sătmărene vor implementa cele mai bune soluții pentru a veni în sprijinul elevilor în această perioadă dificilă” – este anunțul deputatului Cozma.

La întâlnire au fost prezente din partea conducerii Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare și a Casei Corpului Didactic Satu Mare, inspector școlar general Anișoara Boitor și Monica Chiș, conducerile Colegiilor Naționale ”Mihai Eminescu” și ”Doamna Stanca” prof. Natalia Boloș și Nicoleta Kichel și Sidonia Antal, profesor limba română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.