USR Iași a numit la Iași in urma cu cateva zile un subprefect care nu a avut niciodată un loc de muncă, potrivit dezvaluirea.ro. Este vorba despre Ștefan Tanasă, din comuna Popricani, unul din apropiații lui Cosette Chichirău, șefa USR Iași.

Prefectura județului Iași a postat zilele trecute CV -ul lui Tanasă (vezi aici). La rubrica „experiență” ar fi trebuit să tragă linie, dar a ales să treacă ca în perioada 2018-2020 a făcut muncă de partid la USR.

Tanasă a absolvit, în 2015, Facultatea de Inginerie Energetică la Universitatea Gheorghe Asachi, iar după aceea ar fi făcut simultan, în perioada 2015-2017, două masterate, unul la Universitatea Gheorghe Asachi și un altul în criminalistică, la Facultatea de Drept de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza.

„Are studii foarte solide, are un masterat în criminalistică. Este un om de o moralitate excepțională. Prefectura are ca atribuții controlul legalității actelor emise de administrațiile locale. Aceasta este declarația mea”, a spus Chichirău, după care a închis brusc telefonul, potrivit dezvaluirea.ro.

În urma alegerilor locale care au avut loc la sfârșitul anului trecut, Tanasă a devenit consilier județean, iar fratele său Nicolae Tanasă a devenit consilier local la Popricani. Fratii Tanasă sunt oamenii de incredere ai lui Cosette Chichirău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.