La invitația ministrului Nicolae Ionel Ciucă, deputatul PNL Adrian Cozma a vizitat astăzi una dintre cele mai moderne instituții de învățământ universitar din România, Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu. 

”O zi specială pentru mine și pentru colegii mei parlamentari din comisiile de apărare.
La invitația ministrului Nicolae Ionel Ciucă am vizitat Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, una dintre cele mai moderne instituții de învățământ universitar din România.
A fost prima vizită în unități ale MApN a membrilor Comisiilor pentru apărare din Senat şi Camera Deputaților într-o instituție de învățământ superior.
Am avut ocazia să vedem care sunt valorile sistemului de formare, educare și dezvoltare a leadership-ului militar, acolo unde se pregătesc ofiţerii din cea mai numeroasă categorie de forţe ale Armatei României.
Am fost impresionat de sistemul de dotare, echipamente de ultimă generație dar și de pregătirea, disciplina și seriozitatea cursanților Academiei.
Ministrul Apărării și şeful Statului Major al Apărării, generalul-locotenent Daniel Petrescu, ne-a prezentat misiunile, prioritățile și programele de înzestrare ale Armatei României – în derulare și de perspectivă.
Cred că suntem pe un drum bun și mai important, suntem în siguranță!” a declarat deputatul Cozma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.