Consiliul Local Satu Mare a aprobat azi, 25 martie, predarea amplasamentului către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin Compania Naţională de Investiţii (CNI) în vederea construirii unui bazin de înot didactic, pe Bulevardul Lalelei nr. 2 (zona mall-ului NEPI).

Bazinul didactic, construit de Compania Națională de Investiții va fi cel mai modern de acest fel din România, proiectul implementat la Satu Mare fiind unul pilot, pe care CNI îl va realiza apoi și în alte localități.

„Investițiile în infrastructura sportivă au reprezentat o prioritate pentru noi. Acest bazin va fi destinate atât pentru sportul de performanță, dar și pentru elevi și amatorii de înot. După finalizarea bazinului vom face demersuri pentru înființarea unei clase de înot la LPS, dar și introducerea în programa școlară a înotului, în cadrul orelor de sport. Totodată, bazinul va fi deschis și pentru sătmărenii care vor dori să practice înotul”, a spus primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.