Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat, la data de 30 martie, activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 130 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, ieri, 30 martie a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 130 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 30 000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 8 conducători auto.

Astfel, polițiștii rutieri au depistat pe raza județului Satu Mare, 3 conducători auto care au depășit limita legală de viteză, circulând cu viteze cuprinse între 107-124 km/h pe tronsoane de drum cu viteza maximă admisă de 50km/h, respectiv 60km/h.

Doi conducători au fost depistați la volanul autoturismelor, după ce au consumat băuturi alcoolice. Testarea cu aparatul alcooltest a relevat valori de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, respectiv 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un conducător auto a efectuat o depășire neregulamentară în zona de acțiune a indicatorului „Depășirea interzisă”.

Un conducător auto nu a respectat semnificația culorii roșie a semaforului electric aflat în funcțiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.