Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la sfârșit de săptămână activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 380 de sancțiuni contravenționale.

Astfel în perioada 2-4 aprilie, pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 350 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 110.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 26 conducători auto și au ridicat 5 certificate de înmatriculare.

Astfel, polițiștii rutieri, au depistat pe raza județului Satu Mare, 15 conducători auto care au depășit limita legală de viteză, circulând cu viteze cuprinse între 102-157 km/h pe tronsoane de drum cu viteza maximă admisă de 50km/h, 70km/h, 90 km/h, respectiv 100 km/h.

Șase conducători auto a fost depistați la volanul autoturismelor, după ce au consumat băuturi alcoolice. Testarea cu aparatul alcooltest a relevat valori cuprinse între 0,06 – 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cinci conducători auto au efectuat depășiri neregulamentare, în zona de acțiune a indicatorului „Depășirea interzisă” și prin încălcarea marcajului longitudinal simplu continuu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.