Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 12 aprilie activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 120 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, ieri, 12 aprilie a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 120 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 46 000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 13 conducători auto și au reținut 2 certificate de înmatriculare.

Astfel, polițiștii rutieri, au depistat pe raza județului Satu Mare, 8 conducători auto care au depășit limita legală de viteză, circulând cu viteze cuprinse între 101-187 km/h pe tronsoane de drum cu viteza maximă admisă de 50km/h, 90km/h, respectiv 100km/h.

Trei conducători auto, nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea străzii pe treceri de pietoni marcate și semnalizate corespunzător.

Doi bărbați, ambii din Satu Mare, în timp ce se aflau la volanele autoturismelor, nu au respectat semnificația indicatorului „Cedează trecerea” și au pătruns în intersecții fără a acorda prioritate de trecere autoturismelor care circulau pe drumurile prioritare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.