Premierul României Florin Cîțu susține că se pregătește revenirea la normalitate a României, în condiții de siguranță sanitară pentru cetățeni, proces care are ca reper data de 1 iunie 2021.

”Am avut, astăzi, prima discuție în Comitetul Interministerial care pregătește revenirea la normalitate a României, în condiții de siguranță sanitară pentru cetățeni, proces care are ca reper data de 1 iunie 2021.
Este un moment pe care îl așteptăm de un an de zile, pentru că avem speranța reluării treptate a vieții normale după perioada dificilă a pandemiei.
Fiecare minister va face propuneri, pe baza consultărilor cu sectoarele de activitate. În acest comitet le vom analiza, pentru a putea veni și prezenta public soluții menite să pregătească revenirea la viața socială și economică anterioară crizei sanitare.
1 iunie este primul pas, pe care îl putem face dacă vom continua să respectăm măsurile de protecție sanitară și ne vom vaccina.
Obiectivul nostru rămâne imunizarea a cinci milioane de persoane, adică 35% din populație, până la sfârșitul lunii mai, și a zece milioane de persoane până la 1 august.
O campanie de vaccinare de succes aduce normalitatea în România!”, potrivit celor transmise pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.