Judecătorii au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpaților H.A., B.B. și B.N. sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj.

În fapt s-a reținut că în cursul serii de 4 aprilie în jurul orei 19,30 prin intermediul SNUAU 112 a fost solicitată intervenția organelor de poliție pentru aplanarea unui conflict iscat în comuna Dorolț, sat Petea la fața locului s-a deplasat echipaje de poliție, fiind solicitat ulterior și sprijinul echipelor din cadrul SAS Satu Mare.

La vedere a forțelor de ordine venitE în sprijin, mai multe persoane din cadrul comunității respective au început să se manifeste agresiv față de forțele de ordine aruncând cu pietre și bâte în direcția acestora și autospecialelor și să amenințe forțele de ordine cu ajutorul unei drujbe. Astfel,  în urma altercației, trei agenți de poliție din cadrul secției 3 poliție rurală Satu Mare au suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare 1-2 de îngrijiri medicale respectiv 2-3 trei zile de îngrijiri medicale ca urmare a aplicării unei lovituri cu pumnul respectiv cu piatra. Totodată, un agent din cadrul SAS Satu Mare a suferi leziuni la nivelul urechii ca urmare a unei lovituri cu piatră în urma căreia ia fost secționat pavilionul urechii stângi.

Prin încheierea judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Satu Mare din data de 5 aprlie, a fost admisă propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare și a dispus arestarea preventivă a inculpaților pe o durată de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.