Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale împreună cu polițiștii Secției Poliție Rurală Tășnad, ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, polițiști criminaliști, luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale și cu sprijinul jandarmilor au efectuat vineri cinci percheziții domiciliare pe raza localității Corund.

Activitățile desfășurate de polițiști au avut ca scop identificarea unor mijloace materiale de probă, privind săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat pe raza județului Satu Mare.

Astfel, în urma acțiunii desfășurate au fost identificați 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 35 de ani, toți din localitatea Corund, care sunt bănuiți că în perioada martie – aprilie a.c., ar fi sustras mai multe bunuri de pe utilaje folosite în construcții, de pe raza localităților Supur si Beltiug.

Prejudiciul total cauzat este de aproximativ 105.000 lei, fiind recuperat în proporție de 80%.

Față de 2 dintre persoanele bănuite de furt polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.