„Luna mai-luna curățeniei! E timpul pentru o mare acțiune de curățenie în tot județul Satu Mare. E trist că pe cursurile râurilor, în comune, sunt tone de gunoaie aruncate și lăsate acolo cu anii. Nu se mai poate așa” este mesajul postat pe pagina sa de facebook de către deputatul PNL Adrian Cozma.
”Începând cu acest sfârșit de săptămână începem MAREA CURĂȚENIE. În fiecare comună voi merge personal pentru a mobiliza primarii, consilierii și comunitatea de acolo pentru a ne aduna în acest demers de igienizare a județului. Până la urmă asta înseamnă buna guvernare locală. Implicare și rezolvarea problemelor din comunitate.
Trebuie să dăm semnalul unei schimbări de atitudine nu doar prin acțiunile de ecologizare pe care le-am pregatit și le pregătim, cât și prin conștientizarea tuturor că e esențial să menținem județul curat.
Voi discuta cu toți factorii de decizie pentru a curăța inclusiv toate șanțurile de-a lungul drumurilor județene și locale.
Sâmbătă dimineața ne întâlnim în localitatea Socond de unde dăm startul campaniei„ – a mai spus Cozma, care îndeamnă sătmărenii să se alăture acestei campanii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.