Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, cantitatea de 12.880 pachete cu țigări, în valoare de 150.700 lei, marfă ce urma să ajungă pe piața neagră de desfacere din zonă.
Un barbat din Maramureş este cercetat pentru contrabandă, iar o autoutilitară a fost indisponibilizată până la finalul cercetărilor.
Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Negreşti Oaş, judeţul Satu Mare, au declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în zona de responsabilitate.
Astfel, în jurul orei 07.45, colegii noştri au oprit în trafic pentru control, pe DN 19, în zona Huta Certeze, o autoutilitară înmatriculată în România.
La volanul mijlocului de transport se afla un cetăţean român, în vârstă de 64 de ani, domiciliat pe raza judeţului Maramureş. În urma unui control sumar, poliţiştii de frontieră au observat unele modificări realizate interiorului autoutilitarei, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii acesteia, împreună cu şoferul, la sediul instituţiei în vederea efectuării unui control amănunţit.
Drept urmare, în spatele scaunului şoferului, în compartimentul pentru transport marfă, colegii noştri au descoperit un loc special amenajat, în care era ascunsă cantitatea de 2.970 pachete ţigări, de provenienţă Duty Free, în valoare de 34.700 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.