Sărbătorim 146 de ani de la nașterea partidului nostru, cel mai vechi partid din Europa de Est. Liberalii sătmăreni s-au adunat în jurul bustului lui Ion I.C. Brătianu din Centrul Vechi al municipiului Satu Mare, pentru a-l omagia pe cel mai important om politic al neamului românesc.

Apoi, liberalii s-au deplasat la Placa memorială amplasată pe clădirea Bibliotecii Județene, fostul sediu al filialei PNL Satu Mare, prima din Transilvania de după Marea Unire.

​”Am rememorat parcursul istoric al PNL, un partid care și-a legat destinele de cel al României. Liberalii sunt făuritorii României Mari, libere și demne. Izbânzile istoriei noastre moderne poartă pecetea liberalismului, și asta constituie o premisă esențială că și acum, tot liberalii sunt aceia care vor reclădi România așa cum au visat-o strămoșii noștri. Este o strălucită moștenire de care suntem mândri, dar în același timp ne obligă să fim la înălțimea zestrei lăsate de către iluștri noștri înaintași.
​Cred că și în aceste vremuri deosebit de complicate, în care rigorile pandemiei s-au făcut simțite atât de dramatic, guvernarea PNL a demonstrat că poate să gestioneze eficient situația creată și să ne scoată cu bine din această grea încercare.
O Românie demnă și prosperă nu poate fi decât una liberală. Și noi toți, liberalii de astăzi, avem datoria de onoare de a îndeplini această sacră misiune!”, mesajul conducerii PNL Satu Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.