O nouă acţiune în cadrul campaniei Gesturi simple îndeplinesc vise mari. Din nou, la Centrul de zi al Asociaţiei Stea din municipiul Satu Mare, unde 14 copii cu vârste cuprinse între 9 şi 14 ani au primit vizita polițiștii de frontieră din cadrul STPF Satu Mare, alături de alți reprezentanți ai structurilor locale ale Ministerului Afacerilor Interne (Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Satu Mare) și membri ai clubului Blue Knights Romania V.
De această dată, copiii au avut ocazia să se familiarizeze cu tehnica din dotarea poliţiştilor de frontieră, ajunsă, spre bucuria copiilor, în curtea centrului lor.
Scopul campaniei este acela de a informa copiii şi tinerii din comunităţile defavorizate pe linia prevenirii victimizării minorilor şi a delincvenţei juvenile. Totodată, cu ocazia acestei vizite, copiii au avut parte şi de demonstraţii cu echipamentele din dotare, precum și de o prezentare a motocicletelor reprezentanţilor Clubului Blue Knights România V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.